在名古屋米国領事館 U.S. Consulate Nagoya 昨日 8:15 ·
まさに本物の味噌カツ!2011年名古屋会場からはじまったビーガングルメ祭り。京都や東京にまでも広がりを見せ多くの人々が食を通した健康を考えるこのフェスバルが、今年も鶴舞公園で開催されました。肉・魚・卵・乳製品・蜂蜜(+白砂糖)を使用しないビーガン料理の屋台の並ぶ会場では、ヨガのセッションもあり地元のインストラクターが一堂に集合しました。
緑に囲まれて青空のもと皆がヨガポーズ。当館のフランク・カマラ海外地域担当士官もサーフィンを取り入れたヨガに挑戦するもあえなく水に転落。。。サーフィンヨガは失敗に終わりましたが、ビーガンバージョンの味噌カツやデザートの美味しさに慰められたのでした。
Tastes Like Miso Katsu: Nagoya is known for miso katsu, tebasaki and lots of other delicious fare best enjoyed in moderation, but it turns out that Japan’s No. 3 metropolis is also at the forefront of the healthy eating movement. The proof was in the (proverbial) pudding at this month’s Nagoya Vegan Gourmet Festival, a twice-a-year event that started back in 2011 and has since gone nationwide. Foreign Area Officer Frank Camara went to Tsurumai Park to sample vegan versions of some Nagoya culinary classics, then burned those calories doing yoga before taking an unintended dip in the surfing pool.
#NagoyaMyOasis
名古屋市鶴舞公園
名古屋市昭和区鶴舞一丁目1-168